• +36 70 387 50 56
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Díjnyertes okosotthon megoldás

DÍJNYERTES
OKOSOTTHON MEGOLDÁS

A FIBARO már 2019-ben megkapta a felhasználóbarát kezelőfelületéért a CES Innovation Awards díját, azóta pedig a felhasználói és a telepítői tapasztalatokra építve még tovább növelte a felhasználói élményt.

A versenytársakkal szemben óriási előnye, hogy nem szükséges kábeleket telepíteni és a működésért felelős központ lakásunkban található, így internet kapcsolat nélkül is működőképes.

MI AZ AZ OKOSOTTHON?

Nyugat-Európában már szinte nem is adnak át új építésű ingatlant, valamilyen otthonautomatika nélkül. A legtöbben a világítások és a redőnyök automatizálásával kérik ingatlanjukat, de népszerű az okoskonnektor is az energiatudatos felhasználók körében. Az okosotthon nemcsak mobiltelefonunk általi vezérlést jelent, ökoszisztémaként kell gondolnunk rá: az eszközök kommunikálnak egymással és reagálnak a történésekre az előre beállított paraméterek alapján. Az elmúlt egy-két évben hazánkban is rohamos növekedésnek indult a telepített okosotthonok mennyisége.

Én is okosotthont szeretnék!

Milyen a
jó okosotthon?

Úgy illeszkedik bele életünkbe, hogy nem jelent plusz terhet üzemeltetése. Nem kell kompromisszumokat kötni, a hagyományos megszokott módon is működtethetőek a különböző eszközök, de időzítve, különböző történések alapján vagy hang és okostelefon vezérléssel is. A jól megtervezett okosotthon idomul a felhasználók szokásaihoz: kényelmet, energiahatékonyságot és biztonságot nyújtva.

Kinek ajánljuk?

Bárkinek, aki szeretné házát, lakását energiahatékony és kényelmes otthonná alakítani. A lehetőségek nagyon széles spektrumon mozognak. Elmondható, hogy nincs két egyforma okosotthon, így fontos a személyes konzultáció és az egyedi igényekre történő formálása a telepíteni kívánt rendszernek.